Voor meer informatie

Het bedrijf

Depannage FOX is een klein familiebedrijf.
Opgericht in 1981 staan we reeds 33 jaar garant voor snelle interventies met kwalitatief materiaal en bekwaam personeel. Luc Smets, zaakvoerder, en zijn personeel bieden een 24/24 service aan. Flexibiliteit, snelle interventies en accuraat te werk gaan met de nodige portie klantvriendelijkheid zijn de maatstaven.

Sedert jaren kunnen wij het label takelmeester van detabel voorleggen en zijn we gecertificeerd in het takelen van lichte landvoertuigen door Federauto.

Ons uitgebreid wagenpark biedt oplossingen voor zowel de pechverhelping van defecte als geaccidenteerde voertuigen. Pechverhelping in ondergrondse parkings alsook het takelen van geaccidenteerde voertuigen op ruw terrein behoren tot de mogelijkheden. Meer informatie omtrent ons wagenpark kan u terugvinden onder het menu vloot.

Naast de 24 op 24 depannagedienst, werd in 2007 Trans Smets opgericht. Via deze tak willen we inspelen op de groeiende vraag naar transporteurs in de logistieke sector. We proberen op de noden van de klant in te spelen door verschillende transportmogelijkheden aan te bieden. Meer informatie over Trans Smets kan u terugvinden in de menubalk.